Bestuur

BestuurHet regiobestuur wordt door de regioraad benoemd en is bestuurlijk verantwoordelijk voor de regio. Samen met de regiomedewerkers werken we aan het uitvoeren van het werkplan en het realiseren van ons meerjarenbeleid.

Per 22 november 2022 is het regiobestuur als volgt samengesteld:

Voorzitter

Secretaris/penningmeester

Bestuurslid Ontwikkeling & Ondersteuning

Bestuurslid Admiraliteit

Bestuurslid Training

Bestuurslid Regionale Ledenactiviteiten

Bestuurslid Spel

Regiobegeleider

Bestuurslid materiaaluitleen

plv. Lid Landelijke Raad

Icoon taakveld bestuur Scoutingregio Maasdelta

Bianca Post - van der Hoek

Martha Spruit

Anneke Barends

Kirsten Romswinckel

Eric Brouwer

Peter van Dalen

Marleen Deur

Vacature

Jasper Hoekstra

Marieke Helmer

Bestuurscafé "een veilig scoutingklimaat."Dit bestuurscafé vond plaats op 24 oktober 2023, maar we willen graag het webinar blijven delen.


Hoe ga je als bestuur het gesprek aan over hoe je binnen de groep met elkaar omgaat? Hoe kan iedereen zich veilig en thuis voelen bij je groep, hoe zorg je daarvoor? En wat versta je dan onder onveilig en veilig? Hoe bepaal je dat met je groep. En wat kun je doen als het daarmee toch net niet lukt of niet goed gaat. Welke route kun je dan volgen als bestuur en wie kan je daarbij helpen/ondersteunen.
Hans van Oosten van het Landelijk Team Sociale Veiligheid heeft onderstaand webinar aangeleverd zodat deelnemers alvast konden nadenken over vragen. Gezien de informatie die hierin gedeeld wordt, laten we dit webinar graag staan zodat iedereen met interesse in "een veilig scoutingklimaat" het alsnog kan bekijken.