Materialendepot

MaterialendepotScoutingregio Maasdelta heeft een eigen materialendepot voor uitleen aan Scouting groepen en derden.


Uitleenmogelijkheden

De lijst met beschikbare materialen staat hiernaast. Al het materiaal ligt nu in het nieuwe depot. Dit depot is onderdeel van het combi-gebouw Marnix dat op het nieuwe Scoutcentrum Vlaardingen gebouwd is.


NIEUW: reserveer direct materiaal online via de webshop van het regionaal materialen depot.
Kosten

Aan het lenen van materiaal zijn kosten verbonden. Scoutinggroepen betalen minder dan niet Scoutinggroepen. De Scoutinggroepen van de regio Maasdelta hoeven geen bijdrage te betalen. Dit is onderdeel van de regiocontributie. Wel kan een borg gevraagd worden.


Voorwaarden

Alle uitleen vindt plaats tegen de uileencondities zoals vermeld op deze website op het tijdstip van uitleen.


Contact opnemen

Je kan contact opnemen met onze materiaalmeester Jasper Hoekstra via de email of het telefoonnummer in de uitleen catalogus.

Uitleencondities

Nieuwbouw materialendepot

Begin april 2020 werden de eerste palen geslagen voor de gebouwen van het nieuwe Scoutcentrum Vlaardingen. Op 7 april 2020 werd de Beheerstichting Marnix-combigebouw opgericht. Scoutingregio Maasdelta levert één bestuurslid voor deze beheerstichting.


In mei 2021 zijn de werkzaamheden bijna gereed. Er wordt druk geschilderd en de vloer krijgt nog een afwerkingslaag. De verhuizing komt eraan, begin juli gaat het materiaal over van het huidige depot in Rotterdam naar Vlaardingen. Tijdens de regioraad op 18 mei 2021 werden de groepen bijgepraat over de vorderingen van de bouw.

IMG_6589
IMG_6587
IMG_6590
IMG_6591